Byli jste s námi spokojeni? Podělte se s námi o vaše zkušenosti

Ty prázdné řádky dole jsou teď vaše. Děkujeme :) 

* Povinné položky

18. 8. 2023 Zdeňka N.
Líně
star star star star star
Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala za ochotu, vstřícnost a profesionální přístup lékaři a sestře na oddělení pohotovosti pro dospělé. Byli jsme dne 27. 5. 2023 opět plně spokojeni s jejich péčí.
Tým SN Jsme moc rádi, že všechno dopadlo v pořádku. Děkujeme!
18. 8. 2023 Dana D.
Cheb
star star star star star
Děkuji primáři MUDr .Davidu Šmídovi za perfektně provedenou operaci v prosinci 2022. Poděkování patří samozřejmě celému chirurgickému oddělení, kde se o mne starali, lékaři, sestřičky, prostě celý skvělý tým. Srdíček uděluji ne 5, ale asi 50000, ještě jednou velké díky Dana Dostálová, Cheb
Tým SN Děkujeme za hezká slova směrem k našemu chirurgickému týmu! Pochvalu rádi předáme dál. :-)
16. 8. 2023 Josef B.
Horšovský Týn
star star star star star
Příkladná péče, vřelé díky!
Tým SN Dobrý den, velice nás těší Vaše spokojenost. Na interní oddělení moc rádi Vaši zpětnou vazbu k hospitalizaci vyřídíme.
16. 8. 2023 Veronika B.
star star star star star
Dobrý den , v březnu 2023 jsem zde podstoupila operaci kýly .Musím říct ,že přístup na tomto oddělení mě moc překvapil a potěšil . Chování celého personálu bylo naprosto perfektní ,operace proběhla v pořádku ,všichni byli moc fajn .Vše mi bylo vysvětleno a následná péče po operaci také perfektní . Teď jsme byli opět na chirurgii s dcerou, která měla úraz na kole a opět vše v pořádku . Takže oddělení chirurgie určitě doporučuji , chválím a děkuji ????
Tým SN Dobrý den, děkujeme. Jsme moc rádi, že všechno dopadlo v naprostém pořádku. Ještě jednou děkujeme a přejeme hodně zdraví!
16. 8. 2023 Anna K.
Plzeň
star star star star star
Vážení, je mi 69 let. Během života jsem měla více nemocí a operací. Ve stodské nemocnici jsem byla poprvé. Na gynekologické operaci. NAPROSTÁ SPOKOJENOST. Byla jsem velice potěšena a překvapena profesionálním a zároveň "domáckým" jednáním s pacienty. Záměrně neuvádím jména. Všichni byli milí, vlídní a ochotní a trpěliví. Dříve pro mě bývala narkóza strašákem, ale tentokrát bylo vše jinak. Po probuzení jsem se cítila výborně / v minulosti zvracela /. Naprosto perfektně zvoleno. Velké díky!!! S velkým respektem, obdivem a pokorou ke všem lékařům, sestřičkám i ostatnímu personálu Vděčná Kouklová Anna Plzeň
Tým SN Dobrý den, děkujeme za milá slova chvály. Našemu týmu na gynekologii určitě vzkaz vyřídíme.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.