Byli jste s námi spokojeni? Podělte se s námi o vaše zkušenosti

Ty prázdné řádky dole jsou teď vaše. Děkujeme :) 

* Povinné položky

10. 8. 2021 Šubrt P.
Hradiště
star star star star
Po druhém očkování, které proběhlo 31.5.2021. Doposud nemám certifikát o očkování.
Tým SN Dobrý den, certifikát o provedené vakcinaci můžete pohodlně získat i z domova. Stačí kliknou na následující odkaz a vyplnit náležitosti: https://ocko.uzis.cz/
10. 8. 2021 Jana K.
Holýšov
star star star star star
Moc děkuji, rychlý termín po registraci, všichni příjemní a hlavně i vše vysvětlili, odbavení rychlé. Druhá dávka ještě rychlejší. Máte šikovné sestřičky. Jediné mínus: nevydáváte mezinárodní očkovací průkaz, ale to asi vy sami neovlivníte.
Tým SN Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Jsme potěšeni Vaší pozitivní zkušeností s očkovacím centrem.
25. 6. 2021 Andrea K.
star star star star star
Rodila jsem v SN v lednu 2020. A byla jsem naprosto spokojená. Skvělý přístup, perfektní péče, nic nepodceníte. Dr. Junk i Mach jsou fajn. I díky těmhle PROFESIONÁLŮM půjdu určitě zase rodit do Stoda. A to mám daleko 130 km a vůbec nelituji cesty.
Tým SN Děkujeme za milá slova. A opět se na vás těšíme.
25. 6. 2021 Roman S.
Zbůch
star star star star star
První dávka očkování proběhla skvěle, rychle, bez zbytečného čekání. Žádné negativní příznaky po očkování jsem na sobě nepozoroval. Celkově úplná spokojenost. Jen pokud by to šlo, navrhuji zkrátit interval mezi oběma dávkami (pokud bude dostatek vakcín).
Tým SN Dobrý den, rozumíme Vašemu přání. Bohužel to nezávisí na nás. Interval mezi vakcínami je dán Mimořádným opatřením MZdr. ČR 46953-7/2020, kde je u vakcíny Comirnaty (Pfizer), kterou dominantně používáme povolen odstup dávek v rozmezí 38 až 42 dnů.
2. 6. 2021 Jiřina D.
Stod
star star star star star
S testováním jsem byla velmi spokojená. Vše výborně zorganizováno. Sestřičky velmi milé. Jen mne mrzí málo termínů na testování.
Tým SN Dobrý den, děkujeme. Nabídka termínu reflektuje současnou poptávku, která v souvislosti s očkováním a změnami pravidel testů od 1.6. klesá. Testujeme ve dnech, kdy je poptávka nejvyšší a stejně se termíny zpravidla zcela nezaplní.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.