Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Stodské nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

poděkování

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

7. 3. 2022 Lucie F.
Babylon
star star star star star
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat celému personálu porodnice za skvělou péči. Dne 25.11.2021 se nám narodila dcera Anička Zikmundová. Zvláště děkuji za skvělou podporu porodní asistence Míše a studentce Aničce. Byly jste naprosto úžasné. DÍKY❤️❤️❤️❤️❤️
Tým SN Dobrý den, děkujeme za milá slova chvály. Našim děvčatům vzkaz vyřídíme a budeme se těšit na další shledání. ;-)
7. 3. 2022 Kateřina M.
Stříbro
star star star star star
Jste nejlepší :-)
Tým SN Děkujeme! :-)
3. 1. 2022 Radka A.
Chotesov
star star star star star
Dobrej prosím Vás jsem moc ráda že jsem mohla být očkovaná ale chtěla jsem se zeptat jeslí je nake potvrzení na třetí já už mám všechni zasednou děkuji za vaši laskavost a ochotu
Tým SN Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. V systému jsme opravili kontaktní údaje, proto by teď certifikát měl přijít bez problémů na Vaši e-mailovou adresu.
3. 1. 2022 LC
star star star star star
Dobrý den, dnes jsem byla s dcerou na očkování. Děkuji za skvělou organizaci a přístup. Už na telefonické lince očkovacího centra byla paní velmi příjemná a přímo na místě byli všichni ochotní a milí. Moc děkujeme ????
Tým SN Dobrý den, těší nás Vaše pozitivní zkušenost s očkovacím týmem a děkujeme za pochvalu.
3. 1. 2022 Blanka M.
Stod
star star star star star
Moc děkuji všem lékařům a sestrickam za úžasnou a vsedavajici peci, váš přístup, ochotu a profesionalitu. Zachranili jste mi zivot při těžkém průběhu covidu a diky vám se vracím domů. Jste úžasní, opravdoví andělé❤️
Tým SN Dobrý den, moc děkujeme!

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.