České basketbalové reprezentantce Daně Kušlitové se u nás narodila dcera Aneta. Gratulujeme!

15. 3. 2021

AKTUALITA, BLAHOPŘÁNÍ

S radostí si dovolujeme informovat, že se v neděli 14. března u nás narodila krásná holčička Anetka, jejíž maminkou je mnohonásobná reprezentantka české basketbalové reprezentace Dana Kušlitová. Opora týmů Karlových Varů, Trutnova nebo Strakonic pochází z Tachova a porodnici ve Stodě si vybrala díky pozitivním referencím od svých známých a kvůli klidné rodinné atmosféře. Péči si čerstvá maminka velice chválí. S Anetkou jsou obě v pořádku a pozdravují všechny své blízké i přátele.

„Je to tu přesně takové, jak jsme si představovala. Klidné prostředí, kde o nás pečují stále stejné sestřičky a lékařky a jsou moc milé a pozorné,“ říká Dana Kušlitová, která je ráda, že i přes několikahodinové čekání na potomka s ní mohl být po celou dobu porodu Anetky tatínek František.

Aneta se narodila v neděli dopoledne a při porodu měřila 50 centimetrů a vážila 3080 gramů. Za personál nemocnice ji samozřejmě přejeme hodně zdraví a ať už bude sportovkyní, nebo jí bude v životě bavit cokoli jiného, tak ať se ji daří minimálně tak jako její mamince pod koši.

To ostatně přejeme i všem ostatním novorozencům a jejich rodičům.