Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Stodské nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

poděkování

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

16. 8. 2023 Šárka T.
star star star star star
Ještě jednou moc děkuji všem za vše :-) Neuvěřitelně milý personál, pořád úsměv, vše vysvětleno, všichni jsou neuvěřitelně hodní, příjemní, lidský přístup ...pět hvězdiček nestačí! Byla jsem vyděšená a strachy bez sebe ....ale ti lidé tam jsou skutečně neuvěřitelní. Ještě teď - doma - mě ten příjemný pocit z pobytu u vás hřeje u srce ... a MOC MOC děkuji.
Tým SN My také moc moc děkujeme. Personálu gynekologie velice rádi předáme Vaši krásnou pochvalu.
12. 6. 2023 Onp
Stod
star star star star star
Chtěla bych poděkovat všem sestřičkam a lékařúm, ošetřovatelkám, za to jak se starají o mou maminku. Ještě jsem se nesetkala s takovým přístupem, aby se chovaly tak lidský a s citem, jako by šlo o jejich vlastní rodinu. ĎĚKUJI ZA TO, ŽĚ JSTE. . Nedá se tento způsob chování vyjádřit slovy ani zaplatit penězi. Děkuji Lišková Vlasta.
Tým SN Velice si vážíme Vaší zpětné vazby. Díky!
12. 6. 2023 Ivan M.
Dobřany
star star star star star
Dobrý den, jménem svého otce, který byl 2x operován a 14 dní hospitalizován na chirugii, vyjařuji poděkování celému personálu odd. chirurgie. Byl s péčí velmi spokojení. Děkuji. Ivana Magočiová
Tým SN Velice děkujeme.
27. 2. 2023 Václava M.
Chotěšov
star star star star star
Úžasní a lékaři a sestřičky,. Moc děkuji.
Tým SN Také děkujeme
27. 2. 2023 Jindra Š.
Pavlovice
star star star star star
Od konce října minulého roku jsem byla několikrát hospitalizována s onemocněním žlučníku a následnou operací v nemocnici ve Stodě na chirurgickém oddělení. Chtěla bych tímto poděkovat MUDr. Zeithamlovi, který mne operoval, celému týmu lékařů a sestřiček
Tým Chir SN Děkujeme a přejeme úspěšnou rekonvalescenci.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.