Byli jste s námi spokojeni? Podělte se s námi o vaše zkušenosti

Ty prázdné řádky dole jsou teď vaše. Děkujeme :) 

* Povinné položky

26. 3. 2024 Dagmar H.
Tachov
star star star star star
Dobrý den, v minulých dnech, kdy jsem byla hospitalizována pro zhoršený zdravotní stav na interním odd., jsem ocenila profesionalitu a empatii lékařů i sestřiček na interním odd. a zároveň tak i na příjmové ambulanci. Chtěla bych touto cestou poděkovat všem i nezdravotnickému personálu na interním odd. za laskavé jednání a péči.
Tým SN Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, moc si toho vážíme!
25. 3. 2024 PK
Plzeň
star star star star star
S pobytem v nemocnici jsem byla velice spokojena. Doktoři a sestřičky byli úžasní. A všem vřele doporučuji. Ještě jednou moc děkuji.
Tým SN Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu!
18. 3. 2024 Magdalena L.
Tachov
star star star star star
Do nemocnice jde člověk s nadějí, že bude zbaven bolestí a neduhů. Je-li po zákroku opečováván i milým přístupem, úsměvem a maximální ochotou, jde hojení téměř samo. Upřímně děkuji personálu oddělení gynekologie za péči po dobu mé hospitalizace.
Tým SN Moc děkujeme za milou zpětnou vazbu!
6. 3. 2024 Šárka K.
Stod
star star star star star
Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat týmu záchranářů, kolektivu interního oddělení, p. MUDr. Janu Solfonkovi a kolektivu JIP za záchranu života a za skvělou péči o mého otce, který zde byl hospitalizován v lednu s těžkým zápalem plic. Děkuji!
Tým SN Velice si vážíme Vaší zpětné vazby a děkujeme za ni!
6. 3. 2024 Daniel P.
Kladruby
star star star star star
Dobrý den, minulý měsíc jsem 14 dní docházel na oddělení rehabilitace. Chtěl bych Vaším prostřednictvím poděkovat celému oddělení za profesionální práci a velkou vstřícnost i lidský přístup v péči o mojí zchátralou tělesnou schránku. Jsem moc rád, že jsem mohl rehabilitaci absolvovat ve Stodské nemocnici a na tomto oddělení. Vyřiďte jim prosím moje poděkování a až se budou rozdělovat odměny, tak na ně nezapomeňte!
Tým SN Dobrý den, děkujeme velice za Vaši zpětnou vazbu!

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.