Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Stodské nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

poděkování

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

22. 9. 2023 Myroslava B.
star star star star star
Chtěla bych poděkovat gynekologickému oddělení ve Stode. Byla jsem na operaci v srpnu 2023.Úžasni lékaři a sestřičky,připadala jsem si jako na all inclusive dovolené. Moc děkuji!!!
Děkujeme moc. Tým GPO SN
18. 8. 2023 MD
Kladruby
star star star star star
Chtěla bych poděkovat celému týmů gynekologie.Úžasní lékaři a sestřičky
Tým SN Moc děkujeme!
18. 8. 2023 VB
Stříbro
star star star star star
Dobrý den, velmi děkuji celému týmu lidí z chirurgie za péči o mou maminku. Byla u vás hospitalizovaná se zlomeninou krčku. Byla nadšená jak se o ní veškerý personál staral včetně sestřiček a lékařů. Patří Vám veliký DÍK. Děkuji vám , přeji vám mnoho zdraví a spousty spokojených pacientů.
Tým SN Moc děkujeme za poděkování!
18. 8. 2023 Zdeňka N.
Líně
star star star star star
Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala za ochotu, vstřícnost a profesionální přístup lékaři a sestře na oddělení pohotovosti pro dospělé. Byli jsme dne 27. 5. 2023 opět plně spokojeni s jejich péčí.
Tým SN Jsme moc rádi, že všechno dopadlo v pořádku. Děkujeme!
18. 8. 2023 Dana D.
Cheb
star star star star star
Děkuji primáři MUDr .Davidu Šmídovi za perfektně provedenou operaci v prosinci 2022. Poděkování patří samozřejmě celému chirurgickému oddělení, kde se o mne starali, lékaři, sestřičky, prostě celý skvělý tým. Srdíček uděluji ne 5, ale asi 50000, ještě jednou velké díky Dana Dostálová, Cheb
Tým SN Děkujeme za hezká slova směrem k našemu chirurgickému týmu! Pochvalu rádi předáme dál. :-)

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.