Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Stodské nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

poděkování

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

23. 11. 2023 Václav V.
Tachov
star star star star star
Děkuji za péči, kterou mi věnovaly sestřičky i lékařky interního lůžkového oddělení ve vaší nemocnici po celou dobu hospitalizace. Odcházel jsem zdravý v rámci možností a spokojený s péčí. Děkuji všem. Václav V. Tachov.
Tým SN Dobrý den, děkujeme za milý vzkaz.
31. 10. 2023 Hana H.
star star star star star
Dobrý večer, rádi bychom touto cestou srdečně poděkovali lékařskému kolektivu chirurgického oddělení Vaší nemocnice za důslednou péči a nepochybně i záchranu života mého otce pana Karla H. v uplynulých dnech. Velmi nás potěšila nedávná návštěva v Domově sociální péče Kralovice, kam se můj otec po pouhých několika dnech Vaší péče vrátil v nebývale dobrém stavu a rozpoložení. Přejeme Vám do budoucna mnoho dalších pracovních úspěchů a především pevné zdraví.
Tým SN Dobrý den, děkujeme za vzkaz. Ať se tatínkovi daří a je v dobrém rozpoložení i nadále.
31. 10. 2023 M. Š.
star star star star star
Dobrý den, v létě letošního roku byl u Vás na chirurgickém oddělení hospitalizován můj otec. Poté, co rentgen odhalil zlomeninu krčku, Vaši lékaři i přes jeho vysoký věk neváhali a zlomeninu odoperovali a léčili. Z chirurgického oddělení byl následně přeložen na oddělení následné péče, které opustil až na podzim. Rádi bychom tímto všem lékařům, sestrám i pomocnému personálu poděkovali za péči a empatii, kterou otci věnovali. I přes nesmírné pracovní vytížení byli všichni vždy milí a vstřícní, a to jak při telefonickém, tak i při osobním jednání. Nesmírně si vážíme jejich náročné práce.
Tým SN Dobrý den, velmi si vážíme Vaší pochvaly. Děkujeme
23. 10. 2023 ZJ
Hradec
star star star star star
Dobrý den chtěli bychom poděkovat Mudr. Martinkovi z chirurgické ambulance za velmi vstřícný přístup k pacientům. Má určitě náš obdiv s jakou pokorou přistupuje k pacientům. Byli jsme tam 24 .9.a moc děkujeme. Jakubčíkovi, Hradec u Stoda
Tým SN Děkujeme za milý vzkaz.
23. 10. 2023 Tereza M.
Bor
star star star star star
Tímto bych chtěla z celého srdce moc poděkovat celému týmu chirurgického oddělení. Svou práci odvádí s milým přístupem, laskavostí a hlavně jsou všichni profesionálové!! patří Vám veliký potlesk můj velký Dík!!♥️. Vážím si Vás
Tým SN Děkujeme za milá slova.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.