Propuštění z nemocnice

O termínu propuštění z nemocnice v případě hospitalizace informuje ošetřující lékař. Poskytne Vám také instrukce ke způsobu domácí péče a seznámí Vás, jak včas odhalit případné komplikace a jak je řešit. Zároveň připraví propouštěcí zprávu pro lékaře, který Vás k hospitalizaci doporučil.

Při odchodu si pečlivě zkontrolujte, zda jste v nemocnici nic nezapomněli, např. pokud využíváte možnosti úschovy cenností či peněz. Nemocnice doporučuje, aby Vám při ukončení hospitalizace pomohli blízcí a zajistili Vám pohodlný odvoz.

Jménem Stodské nemocnice Vám dále přejeme brzké doléčení a rychlou rekonvalescenci. Doufáme zároveň, že jste byli s péčí u nás spokojeni.

Poděkování

Pokud chcete zdravotníkům vyjádřit vděk za dobře odvedenou práci a příjemné vystupování, využijte prosím možnosti poslat děkovný vzkaz příslušnému oddělení např. přes kontaktní formulář (níže).

Dovolujeme si Vás upozornit, že zaměstnanci nesmějí přijímat individuální věcné či finanční dary. Pokud tedy chcete vyjádřit vděk i nad rámec verbálního poděkování, lze podpořit finančním darem nemocnici. Informace k poskytnutí daru naleznete zde.

poděkování

Pošlete ošetřujícím poděkování nebo pochvalu. Rádi vzkaz předáme 

* Povinné položky

6. 3. 2024 P.
star star star star star
Těsně před Vánoci jsem musela na minioperaci. Mile mne potěšil profesionální přístup obou lékařek a ochota sestřiček. Srdečné díky všem.
Tým SN Velice děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
18. 12. 2023 Jan R.
Holýšov
star star star star star
Chtěl bych touto cestou poděkovat, celému personálu interního oddělení, za příkladnou péči, v době mé hospitalizace. Hlavně p. doktorce Schejbalové a p. doktorce Galářové. Ještě jednou velký dík všem, za veškerou péči. Jan R.
Tým SN Dobrý den, také děkujeme.
18. 12. 2023 Renáta P.
star star star star star
Dobrý den, tímto bych velice ráda poděkovala celému kolektivu interního oddělení za důkladnou péči o mého tatínka, který tam byl v říjnu hospitalizovaný. Tatínek i rodina byla s přístupem zdravotních sestřiček, sanitářů a lékařů velmi spokojena. Veškerý Veškerý personál byl moc milý a vše nám vysvětlil. Speciálně bychom za péči o tatínka chtěli poděkovat paní doktore Tušlové, její přístup byl velice perfektní a profesionální. Interní oddělení můžeme po této skvělé zkušenosti k léčbě jen a jen doporučit! Moc děkuji a přeji mnoho dalších spokojených pacientů. Renata P.
Tým SN Dobrý den, děkujeme.
15. 12. 2023 MB
Šťáhlavy
star star star star star
Velmi děkuji za veškerou péči. Velké díky patří celému oddělení, všichni moc milý a úžasný přístup :-). děkuji moc za vše
Tým SN také děkujeme za vzkaz.
23. 11. 2023 Jana B.
Plzeň
star star star star star
Ráda bych poděkovala celému kolektivu lékařů a sestřiček chirurgického oddělení Stodské nemocnice za skvělou péči. Ać jsem z Plzně a mohla jsem si vybrat velkou nemocnici, dala jsem přednost Stodské nemocnici a dobře jsem udělala. Péče je nesrovnatelná.
Tým SN Děkujeme. Moc si Vaší důvěry vážíme.

Zápatí - další informace

ESF EU - kopie MMR

Copyright ©2024 Klatovská nemocnice, a.s. | NPK
Created by Beneš & Michl.

× Jste s naší péčí spokojeni?
Prosíme, podělte se o vaše zkušenosti! Děkujeme.